Aktuelt

Kompromissløs vinterhanske

Kompromissløs vinterhanske

Endelig er den her – en pustende og supermyk vinterhanske med varm polar fleece. Dry-Fit® Airflow Cold er utviklet for nordiske forhold og med ny hansketeknologi som bruker resirkulerte plastflasker til å lage et miljøgarn, som både er mykere og har bedre varmeegenskaper enn vanlig garn.

Øko-Tex® - trygge tekstiler

Øko-Tex® - trygge tekstiler

ØKO-TEX® Standard 100 er et globalt anerkjent, uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstilråvarer, halvfabrikata og sluttprodukter. Eksempler på hansker som kan sertifiseres er strikkefôr som er overtrukket med belegg.

Micro Paint - Malehanske for "hvitt arbeid"

Micro Paint - Malehanske for "hvitt arbeid"

Som profesjonell maler er hansker et evig irritasjonsmoment. Mange malere tar av og på seg hanskene utallige ganger i løpet av arbeidsdagen fordi de klør og blir klamme, eller for å gjøre finarbeidet.

Vil du ha DMF-gift i hansken din?

Vil du ha DMF-gift i hansken din?

I senere tid har vi sett betydelige fremskritt i utvikling og produksjon av lette hansker som fungerer som et ekstra hudlag. Innenfor denne nye trenden er det mest kjente alternativet, løsemiddelproduserte PU-hansker. Dette er sømløse fôrhansker trukket på stålformer som blir dyppet i tanker med fleksibel plast.