Kompromissløs vinterhanske

Kompromissløs vinterhanske

Endelig er den her – en pustende og supermyk vinterhanske med varm polar fleece. Dry-Fit® Airflow Cold er utviklet for nordiske forhold og med ny hansketeknologi som bruker resirkulerte plastflasker til å lage et miljøgarn, som både er mykere og har bedre varmeegenskaper enn vanlig garn.

– Mange har spurt oss om å lage en vinterhanske som matcher komforten og presisjonen til våre andre Dry-Fit® hansker. Nå er den her! Like myk og fleksibel, men med et deilig og varmt fleecefôr, forteller Tom Stokke, gründer og daglig leder i Workhand.

Kvalitet og komfort

Vinterhansken er en del av den nye Dry-Fit® serien fra Workhand, som med banebrytende teknologi kombinerer kvalitet, komfort og bærekraft. Hansken er formstrikket med teknikken MagicKnit™ og sitter som støpt på hendene. Fôret sitter fast i hansken og sørger for at det ikke krøller eller dras ut når hansken tas av. Miljøvennlig SmartFiber™ fra resirkulerte plastflasker gir overlegen mykhet og fleksibilitet – også på kalde dager.

– Målet var å lage det beste som er på markedet, både med tanke på funksjon og miljø, og det har vi klart,forteller Stokke.

Alle hanskene i serien har touchscreen fingertupper slik at de fungerer på alle typer smartskjermer. Dry-Fit®-hanskene er Øko-Tex®-sertifiserte og inneholder ingen giftige substanser.

Mindre bærekraftprat – mer handling

Miljøaspektet blir ivaretatt gjennom hele produksjonskjeden med miljøsertifisert emballasje, bærekraftig skogdrift, vannbasert trykk og trykksverte samt nedbrytbare plastikkposer for å nevne noe. Og alle hanskene i serien har samme, grundige miljøprofil.