Avslutter samarbeidet med ATG

Avslutter samarbeidet med ATG

13. juli 2020 avsluttes forhandleravtalen Workhand har med ATG om hansker i Norge. Det betyr at Workhand får full frihet til å konsentrere seg på egne innovasjoner og lanserer i samme moment flere nye hanskeserier.

– Vi har hatt et godt samarbeid med ATG i flere år, men denne våren var timingen riktig og det var på tide for oss å satse på eget brand og egen teknologi i enda større grad, sier gründeren av Workhand, Tom Stokke.

Jobbet frem over flere år

Workhands nye teknologier har tatt flere år å utvikle, og gründeren selv står bak flere av nyvinningene og har derfor vært svært tett på prosessen hele veien.– Ingenting er overlatt til tilfeldighetene med disse hanskene. All utvikling har skjedd på bakgrunn av ønsker fra brukerne, og vi har jobbet knallhardt over lengre tid med de nye teknologiene. Nå gleder vi oss til å vise de frem, sier den entusiastiske gründeren. For å sørge for at hanskene sitter som støpt brukes den revolusjonerende MagicKnit-teknologien, en datastyrt strikketeknologi utviklet av Workhand.

Bærekraftige hansker

Hanskeserien Dry-Fit er strikket av SmartFiber-garn fra resirkulerte plastflasker. Hele Dry-Fit serien er Øko-Tex® sertifisert og hanskene inneholder ingen giftige substanser. De blir i tillegg vasket før pakking og Workhand bruker økovennlig trykk, nedbrytbare poser og miljøvennlig papir. – Vi vet at hansker ofte ender opp som avfall, og derfor ønsker vi å hjelpe folk til å ta smarte og bærekraftige valg uten at det går på bekostning av hverken kvalitet, varighet eller komfort, avslutter gründer Tom Stokke.

 

Fakta om teknologiene i Dry-Fit serien til Workhand:

  • AirFlow™ sørger for full luftsirkulasjon
  • Non-Slip™ er antiskli-belegg med supergrep i våte og oljete omgivelser
  • MagicKnit™ har 4-veis stretch strikket etter hånden
  • ProLong™ sørger for at hansken er konstruert for å vare lenger. Testet med Martindale-skalaen
  • SmartFiber™ er innovative fibre spunnet sammen med garn fra resirkulerte plastflasker for ekstra myk og fleksibel følelse