Ny teknologi holder svette hender tørre

Ny teknologi holder svette hender tørre

AD-APT®-teknologien fra ATG® aktiveres av bevegelsen til hendene våre og økt temperatur inni hansken, noe som frigjør et naturlig kjølemiddel som holder hendene tørre og gjør dem kjøligere. Den er utformet for å vare så lenge hansken brukes, og tåler vask.

KUNDEBEHOVET SOM INSPIRERTE ATG® TIL Å UTVIKLE DENNE TEKNOLOGIEN

Ett gjennomgående krav stilles i hver eneste samtale vi har, nemlig komfort. I dag hevder 97 prosent av hanskebrukere at komfort er deres høyeste prioritet når de velger hansker, siden den største utfordringen er svette hender. Hvorfor?

Huden, kroppens største organ, brukes til å regulere temperaturen gjennom termoregulering (svette). Gjennomsnittlig inneholder huden vår 155 svettekjertler per kvadratcentimeter, men hendene våre har 83 prosent flere svettekjertler per kvadratcentimeter enn resten av kroppen. Baksiden på hendene våre inneholder 200 svettekjertler per kvadratcentimeter, mens på håndflatene er det 370 per kvadratcentimeter. Kombiner dette med en hanske på hånden, og det forklarer hvorfor svette hender fortsetter å være et stort problem. På tide med en forandring? Det mener vi hos ATG og Workhand.

Lær mer om AD-APT® teknologien fra ATG® og klikk her: http://www.atg-glovesolutions.com/nn/ad-apt-9